Recepty a potraviny

Vepřové ražniči připravené v alobalu 

Ražniči je oblíbená metoda přípravy vepřového masa. Často se dělá na grilu nebo na pánvi. Pojďme se ale společně podívat na recept, jak ho lze jednoduše připravit s využitím alobalu.  Na jeho přípravu se používá […]

Recepty a potraviny

Recept na měkké vepřové přímo z trouby

Pokud nemáte inspiraci na snadnou a rychlou večeři, následující recept Vás potěší. Je totiž nejen lehký, ale také velmi chutný a to hlavně kvůli velkému množství sýra.  Zapékání pokrmů je jedna z nejoblíbenějších metod přípravy […]

Recepty a potraviny

Jiná marináda na kotlety, než na kterou jste zvyklí

Ideální způsob na ochucení masa před grilování je naložit jej na noc do marinády. Zpravidla se jedná o omáčky, tato je však podstatně jiná. Málokoho by napadlo použít stejný nálev, v němž ležely nakládané okurky, na […]