Neobvyklý způsob, jak připravit šťavnaté kuřecí řízky. Nepotřebujete troubu, udělejte to s pečícím papírem na pánvi

kuřecí řízky

Příprava kuřecího masa na přírodní způsob je velice oblíbená, ale často se stává, že je poté maso vysušené. Díky těmto trikům už se při přípravě nevysuší.

Pokud byste si chtěli vybrat jídlo s masem, které patří mezi nejoblíbenější, jistě byste narazili i na kuřecí maso, které si každý den dopřává mnoho lidí. Je velice jednoduché na přípravu, a navíc jej mohou jíst i lidé, kteří mají určité omezení ve stravě. Stačí si jej akorát připravit podle toho, jak zrovna potřebujete. V případě, že byste chtěli udělat přírodní kuřecí řízky, zkuste tyto triky.

Suroviny, které budete potřebovat

Na přípravu tohoto pokrmu budete potřebovat následující suroviny:

  • 550 g kuřecího masa
  • 1 ks cibule

Marináda:

  • 2 čajové lžičky rostlinného oleje
  • 1 čajová lžička kari koření
  • 1 / 3 čajové lžičky sušeného česneku
  • 1 / 2 čajové lžičky soli
  • mletý černý pepř podle chuti

rozkrojené kuřecí maso

Jak připravit nevysušené kuřecí prso

Recept začněte tím, že si vezmete kuřecí maso, omyjete jej a poté jej podélně rozkrojíte na 2 plátky. Poté si vezměte misku a do ní dejte všechny ingredience, které potřebujete na marinádu. Výsledná marináda by měla být hodně hustá a její konzistence by měla připomínat kaši.

kuřecí s cibulí

Maso potřete marinádou

Výslednou marinádou potřete plátky kuřecího masa z obou stran. Tyto potřené plátky následně pokládejte na pečící papír. Hned poté si nakrájejte cibuli na kolečka a na každý plátek kuřecího masa dejte několik koleček cibule, abyste s ní zakryli celé maso.

Šťavnatá kuřecí prsa k večeři: Tak chutná, že je chcete jíst každý den. Na ohrané řízky zapomenete

šťavnaté kuřecí hotové

Zabalte kuřecí maso

Nyní byste měli jednotlivé kousky s cibulí zabalit do pečícího papíru, jako když byste balili knedlík. Každý kousek zabalte jednotlivě do pečícího papíru a poté vložte kuřecí maso zabalené v papíru do pánve. Na pánev nemusíte dávat olej a kuřecí maso osmažte v papíru. Poté, co budete mít hotovo, si jistě pochutnáte na šťavnatém kuřecím.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*