Přírodní antibiotikum posílí vaši imunitu. Připravit ho zvládne každý

Nemusí to být jenom drahé prášky z lékárny, plné chemie. Existuje také přírodní antibiotikum, které je nejenom silné, ale které je také jednoduché na přípravu. Tu zvládne každý, jednoduše doma. Podívejte se s námi, jak na to.

Stačí jenom pár věcí

Nutno říci, že připravit si toto domácí antibiotikum, může zvládnout naprosto každý. Není to nic složitého, což poznáte už ve chvíli, kdy si budete chystat jednotlivé ingredience. Jedná se o tyto:

  • 1 jablko
  • 750 gramů mouky
  • 420 ml vlažné vody

Příprava má několik fází

Jakmile máte po ruce všechny ingredience, tak se můžete pustit do přípravy. Ta má hned několik fází. Základem je příprava jablka, které se omyje, odstraní se jadřinec a poté se i se slupkou nastrouhá.

Potom se v druhé nádobě smíchá 350 mililitrů vlažné vody a 500 g mouky. Vznikne směs, do které se později přidá také samotné nastrouhané jablko. A vše se důkladně promíchá. Základ na přírodní antibiotikum je hotový.

Následně už stačí jenom nechat směs na teple, zhruba po dobu 3 dnů. Během této doby dojde k tomu, že to v nádobě začne kvasit a začnou se tvořit různé prospěšné organismy. Zhruba v polovině tohoto procesu přidejte zbývající ingredience a opět nechte na teplém místě, dokonale vykvasit. A je to.

Co vám vzniklo? Droždí

Co vám v tuto chvíli vzniklo? Droždí. Ale ne tak obyčejné. V první řadě je domácí a v té druhé má mnoho prospěšných látek, díky čemuž ho lze považovat za přírodní antibiotikum. Pokud budeme konkrétní, tak z něho můžete upéct třeba chleba, ale lepší bude, když k němu něco přidáte.

A to 1 lžičku medu, a dva stroužky česneku. Tyto složky smíchejte asi s jednou lžící vašeho droždí. A až nyní vznikne ten nejlepší možný elixír, který prospěje vašemu zdraví. Užívejte ho pravidelně a poradíte si s většinou nemocí, stejně jako unikátně posílíte svou imunitu. A navíc budete mít i vhodný základ pro své pečení.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]