Rady a tipy

Účinný domácí sirup vyřeší problémy s urputným kašlem. Poznejte sílu lidového léčitelství

18. 12. 2020

Kašel dokáže člověka skutečně potrápit. Nejčastěji jej řešíme kupovanými medikamenty z lékárny. Co však vyzkoušet sílu lidového léčitelství? Vsázely na něj i naše babičky a prababičky. A rozhodně věděly proč. Přírodní produkty jsou zkrátka nenahraditelné. Připravte si sirup z cibule, medu a citronu a zdravotní neduhy záhy zmizí. […]

Rady a tipy

Nejlepší způsoby, jak rozmrazit maso a ryby i na poslední chvíli

9. 12. 2020

Jsme si jistí, že i nejlepší kuchaři na světě se museli někdy vypořádat se situací, kdy bylo nutné maso a ryby velice rychle rozmrazit, protože nepředpokládali, že to bude potřeba. Když věci nejdou podle plánu, je dobré znát alespoň pár triků, jak rychle rozmrazit maso, ať už je to hovězí, vepřové nebo ryby. Existují způsoby, jak zachránit rodinný oběd na poslední chvíli. […]

Rady a tipy

Přírodní způsob, který pomůže vyčistit cévy. Stačí použít dvě suroviny ze spíže

7. 12. 2020

Pokud máte vysokou hladinu „špatného“ cholesterolu v krvi, zvyšuje se u vás riziko vzniku kardiovaskulárních chorob. Neznamená to, že se hned musíte začít dopovat prášky. Existuje velmi účinný přírodní způsob, jak snížit cholesterol a ulevit tak vašim cévám a srdci. Hlavními ingrediencemi tohoto účinného přírodního léku jsou citrón a česnek. […]

Rady a tipy

Špatný cholesterol už nebude problém díky účinné přírodní směsi

7. 12. 2020

Vysoký krevní tlak a špatný cholesterol je problémem mnoha osob, a to především ve středním a pokročilém věku. Mnoho studií poukázalo na to, že kardiovaskulární riziko je přímo spojeno s vysokým krevním tlakem a cholesterolem, stejně jako kouření nebo fyzická nečinnost. Rovnováha těchto dvou aspektů je proto důležitá, stejně jako zdravý, aktivní a umírněný životní styl. […]

Rady a tipy

Krájení cibule bez nepříjemného slzení očí, osvědčené způsoby zkušených kuchařů

4. 12. 2020

Cibule je skvělá zelenina, která má jak ve studené, tak v teplé kuchyni nepřeberné způsoby využití. Vaření bez ní si ani nelze představit, ale když dojde na její krájení, většina z nás se tomuto úkonu podle možností velice ráda vyhne a přenechá ho někomu jinému. Krájení cibule je nepříjemné zejména pro lidi s větší citlivostí na její výpary, které vyvolávají zvýšenou produkci slz a lidem často také teče z nosu. […]